Archiday . "BAYANG "

Ting tong !! Esok PUASA !! Yeah ~

Aku bru bangun tido . Letih sangat . Archiday yang memenatkan tapi best woo . Archiday tu ape ? Architecture day lah . Program untuk budak architecture PPD . Nama group aku entah nama sape-sape . Tapi bak kate senior lah kan , tu nama arkitek . HAHA . Dayus sungguh aku ni . Tak tau ape benda . Memang tak lah nak kaji semua . Eh lupe nak bagitau . Nama group aku Frank Lyord Wright . Berbelit lidah nak cakap .

Explorace dalam hujan . Habis basah woo . Ribut di PD ? Memang terbaik lah . Ujian dariNya . Ambil iktibar .


Ni classmate aku . Nama die Afiq . Aku dengan die suke ambil gambar macam ni . Motif ? Aku sendiri tak tau . Hey !! Look at our shirt . Isn't nice ? BAYANG on that shirt . Seriously aku memang buat kamsis dah macam aku punye rumah . Suke hati aku je nak pakai jeans . HAHAHA . Kisah pulak . Aku memang suke buat hal aku . Aku memang banyak skinny jeans . Tak suke bow cut punye . Macam ala-ala zaman 60 an bila pakai jeans bow cut tu . HAHAHA .


Aku suka gambar ni !! Sebab ? Smart kot . Aku sorang je perempuan ? Mesti nanti orang cop aku gedik . Memang cam siak lah weh . Ko dengki , ko mampus . Mulut aku memang jahat . Ok let's start . Dari kiri Man , Rizal , Faezin , AKU , Afiq dan Safuan . Seluar aku basah time ni . Erghh . Dah lah berpeluh -peluh . Memang tak lah aku nak selesa .



Kami culik budak ni kat tepi ni . Mak die mandi tengah laut tapi anak tinggal . Memang terbaik lah . Nasib baik aku suke budak . Huh . Eh k lah . Assignment tak siap lagi . Esok nak kena hantar . 


No comments:

Post a Comment