3 words .... Aku sangat ngantok !!!

ASSALAMUALAIKUM

Cakap siang , pandang-pandang . Cakap malam , dengar-dengar . HAHA . Tak de kena mengena pun. Daripada title kat atas tu pun awak semua ni dah tau . Saya ni sangat mengantuk . Mataku rabak , mataku punah . Confirm lah cikgu BM aku menanah tengok aku tulis macam ni . HAHA .


Look at into my eyes ( Sila ulang 2 kali dalam dewan . Nak tengok ada echo tak . HAHA ) . Ngantok2!! Tu je dapat cakap . Nur Aimi Najwa ! Kan aku dah cakap , tidur tu kena cukup . Siapkan kerja awal-awal . Last minute baru nak buat . Ni ko buat ape lagi .???!! BerFB , Blog lagik . Aduiii , tak faham betullah . HAHHAA


Kalau mak aku nengok anak gadisnye yang sorang ni tak cukup tidur , mesti die dodoikan aku . Ceh mentang -mentang anak perempuan sorang . Betul lah kan ma ? Nanti dodoikan orang ea .


Ni lagi teruk lah mata aku . Kawan-kwan aku semua kata aku nye mata dah nak tertutup dah . Mana tak nye , berjalan pun aku boleh tido . Ni kan pulak baring . Uishhh . Tak tau lah . Assignment banyak . Drawing ade jugak tak siap lagi . Bile agaknye dah takde keje . Huhuhu . Ingatkan weekend dapat rest tapi haram . Memang taklah kan. 

Kesian semua pelajar DSB . Sabar ye korang - korang . Jangan give up ye . Sure boleh . Kite kena tamatkan semua ni tak lama lagi . Padahal lagi 5 sem . Macam dah nak grade je aku mengabonye . Ish dah lah aku ni tinggal sorang -sorang dalam bilik . Roomate aku tiap-tiap minggu balik . Aku tinggal sorang memanjang . Memang tak aci lah kan . Hee . Nak balik . Nak McD !! Mengidam GCB .. Huhu .


3 comments:

  1. ni nama nya mata setim. hahaha

    Sudi sudi la singgah sini lak ye :
    KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU!

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA . rilex lah . g tidow puas2 .

    ReplyDelete
  3. cik aish : mata setim .. eh kejap lagik kite jenguk

    anun : dh penat aku tido tp rasa tak puas lagik

    ReplyDelete