Alhamdulillah .





Assalamualaikum .

Jasad saya masih ada lagi. Syukur kepadaNya. Walaupun ape yang berlaku , saya serahkan kepada yang Maha Berkuasa. Hmm . Sudah tersurat saya ditakdirkan begini . Sayang seribu kali sayang . Sedangkan sayang pun tidak . Eh ape kena nye ni ? HAHA . Entry nak jiwang je . Poyo sudah.

OFFICIALLY !! I'm single . Whoaaa . Perlu ke nak heboh satu dunia . Tampar sikit muka aku . Ingat lagik tak post sebelum ni ??? Kemain lah jiwang karat nak mampus . K lupakan semua tu . Menyampah pulak bila aku baca post tu . Huh . Tah apa-apa.


Sedangkan selama ni aku nak dia ni sorang je . Aduh abang Bruno , lama sungguh anda tidak contact saya ye . Dah lama kita tak skype . Hee *berangan je lebih .

Kan best kalau saya ada superman yang boleh selamatkan saya . Ermmm . Eh kita peliklah kenapa kat PPD ni budak sem1 kemain ramai lah berkapelan di sini . Tak sampai 2 bulan kot , dah ramai berkapel2. Untunglah masing-masing ye. Ada jugak yang menyudikan diri nak kapel-kapel. Huh syukurlah aku tak terjebak . Heeee . 


SUPERMAN saya belum sampai lagik . Bila nak sampai ea ? Ermmm . Waiting , waiting and waiting . :)

No comments:

Post a Comment