Cerita kita boleh buat novel lah awak .. (PART 2 )


Ingat lagi , awak selalu ajak saya keluar date ngan awak tapi saya tak nak . Bukan apa . Saya tak suka keluar tanpa izin . Awak berani pulak tu . Hee . Berjaya juga date dengan awak . Kemain suka awak ea ?? Hehehe . Eh malam tu awak luahkan perasaan kat saya . Masa tu jugak saya nangis depan awak . Awak pujuk saya . Hukhuk . Malu , malu ...

Tapi tak lama tu saya nak berhenti kerja dah . Saya nak balik kampung saya dah . Saya sedih awak . Hari last saya kerja tu and masa tu awak hantar saya naik bas nak balik kampung . Huiissshhh . Sedihnya saya . Awak kata " kalau kita ada jodoh , kita jumpa lagi " . Saya pegang kata-kata tu . Saya nangis dalam bas masa tu . Saya takut awak !!

Awak !!

Tak sangka lah kita satu politeknik . HEHE . Terkejut gila masa saya check tu . Macam tak percaya je . Baru je nak bagitau pasal saya dapat tempat sama dengan awak , awak dah text saya tanye saya dapat tempat dengan awak . Eh macam ade jodoh je lah kan . Hiiii ..

Akhirnya kisah kita bersambung di sini .. Saya sayang awak .. :*

Lepas ni awak please jangan tanya saya kenapa saya terima or apa . Saya betul-betul ikhlas dengan awak . Jangan lah tak percayakan sangat kat saya ni . Saya bukan sejahat yang awak sangka tapi cuma saya malu bila berdepan dengan awak . Sebab perasaan saya kat awak berbeza . Tiba-tiba nak jiwang lah pulak . Eh cuba awak dengar lagu percaya padamu lah .. Awak kan suka lagu tu .. Hee btw ilysm and imysm !!!

2 comments:

  1. oke . orang tue da fall in love .
    mkin jiwang lerw entri lpas nieyh .
    hehe . =)

    ReplyDelete
  2. e mane ade sy jiwang ... shima jgn merepek ea ...

    ReplyDelete