kisah kami

orang takde penempatan . sedih :'(

Salam diberi pembuka kata . Wajah si comel yang anda tatap. HEHE .Comel kan kami ? Susah nak cakap . Ok fine nak muntah rasanya. Saya tak comel tapi sayangs saya semua comel-comel . Comel lote gitu. Perjalanan kami untuk berovernight di luar bagai tangga ditimpa gajah . Lepas satu , satuyang datang . 

Dimulakan dengan budak DSB yang kene datang program tah hape-hape tu (AKU TAK PERGI!). Kemudian , bangun lambat nak pergi kelas . Terkocoh-kocoh ko masing-masing. Then pergi KTM , beli tiket duit kecik takde nak beli tiket and train pulak extend. Berbuka kat tepi railway tu. -,- Makan roti pulak tu . Huh !
wuuuuuuuu. tunggu bas
Then ade masalah pulak dalam coach kiteorang. Huh . Train pulak ade masalh kat serdang. Terpaksa menahan teksi nak pergi Kl sentral . Then jumpe Mcd , berlari-lari nak ke sana. Punya lah lapar. GCB tetap menjadi pujaanku . Tertido-tido aku dok kat Mcd tu . Then punya lah tak pernah dibuat orng dari Kl sentral pergi Mid valley . Yang tak boleh bla ade anjing pulak tu . Takut doh -,-
dengan skandal baru . heee
Sampai kat Mid , pergi carik kedai nak bersahur . Huh nasib baik jumpe kedai mamak tapi makanan tak sedap . Ada ke pulak orang tanya mee goreng mamak ada ke tak , die jawab takde . Ni kedai mamak ke kedai cina ? Dah tersengguk-sengguk kat kedai mamak tu , apa lagi kiteorang mencari surau di dalam mid tu ye. Jumpe2!! Apa lagik , pergi tido lah. HEHEHE. Bangun-bangun dah pukul 9. Huh , Ramai orang doh . Huishhh malu!
Then misi diteruskan seperti biase . Shopping!! Huii kaya doh . Padahal sale. Hehehe. Then balik lah ke kamsis. Menggila doh uncle teksi tu bawak teksi . Ingat Formula One nak bawak laju-laju. Berderau darah aku bawak macam nak bunuh orang  . -,-
Tapi kesimpulannya memang seronok lah walaupun beribu rintangan kene ditempuh . HAHA . :)

kepoyoan terserlah

Heeee . senyum satu sdekah



2 comments: