Berjam

Semalam nak tunjuk design tak jadi.Harini pon sama. Tunggu punya lama. Punyalah aku bangun dari tidur then terus je pergi dengan tak mandinya pikir nak tunjuk design aku. Haishh. Dari pukul 3 sampai pukul 5. Ngantok . Masa aku tidur je time tuh. Ngengade je kan. Sempat lah mengkelaka dengan classmate aku. Berlukas-lukas memasing. Gegedik je.



Tengok muka saya tak mandi. #Jeles lettew. Walaupun tak mandi tapi bau tetap wangi. 
Rilek je nak jumpe lecturer pakai track suit dengan shirt SUPERMAN saya ye. And lagi 1 , gua iwleek je pakai selipar jamban. ADA AKU KESAH -,-


Gay dalam kelas aku. -,-
Ngengade je 2 orang ni.Nyampah pulak aku. Nampak tak kebosanan masing-masing bila menunggu. Saya pon turut serta. 


Ini adalah cerita di mana budak sem1 usha budak sem3. Tengok tuh Engku pergi mintak no fon akak tuh. Hamboii terus dapat. Kelas ko jahhhh!! Yang pic ke3 ada paparazzi. Siap amik gambar. Kpochi sungguh. Termasuk aku lah. Tapi amik dari atas je. Menonton drama ini dengan seorang lecturer. HAHA. Untunglah ko Engku oii. HAHA.

#Ada orang janji nak belikan shirt SUPERMAN lagi. Eh thank you , thank you. FYI aku merempit pergi PD tadi. Thanks pada m.lang saya yang sudi meminjamkan saya motornye. HAHA. Gua race dengan india mane tah. Hampir nak terbabas. Gua minah rempit. Kau ada ? KAH3!!!

No comments:

Post a Comment