ICEROOM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sabtu ahad aku keluar. Yeah. Gila bosan duduk kamsis -,-
Rasa nak cabut lari je. Mane nak lari ? #Nak tulis peribahasa tapi lupa. kbai:)


SABTU (10 SEPT 2011)
K aku jeles dengan Nasha Nazif sebab die overnite. Hisshhh. Nak jugak ! K then Nad keluar dengan classmate . Untunglah classmate ko ok. Aku lak keluar jugak. HEHE. Pergi mane je. JJ tengok Final Destination. Tu pun seat depan. Haiyakkk. Sakit tengkuk. Saya pergi dengan sayang saya. K nampak ramai budak Poli kat JJ. Pergi mana-mana nampak korang. Lepas tu mula lah tanya aku sape yang kat sebelah. Lah ? Dah tentu2 ko dah nampak kan. Itu pun nak tanya.

AHAD (11 SEPT 2011)
Disebabkan aku bosan lagi duduk dalam bilik yang kejap aku bangun , lepas tu tidur , lepas tu bangun ,tidur balik. K letih. Aku pun mengajak Nad pergi iceroom. K kalau aku bosan memang aku makanla. Konon mula-mula tak nak pergi katenye. Then aku cakap "My treat!"
Hamboi segar masing-masing nak pergi. HEHE. K selama aku duduk sini memang jaranglah aku nak naik bas. Tak orang datang ambil , aku naik cab. Peduli ape aku kalau naik cab mahal ke apa. Janji tak bergesel-gesel dengan umat manusia yang bau , perghhh malas cakap lah kan.


Kebetulan pulak aku pakai shirt colour hijau. Same lak dengan pekerja kat iceroom tuh. K order time. Memang tak ingat dunia. Makan , makan then makan. Kenyang gila sampai air pun tak habis.


Okjumlah semuanya ! Tak nak bagitau. Pada hari tu duit aku habis cenggitu je. Macam air je lah kan. Mama! Sorry , duit memang habis betul. Sila bank in duit. HEHE.
Yes saya ada kura-kura comel. BOBO and BUBU. Ok sori lah ye terpaksa guna visa beli kura-kura ni. First timelah guna visa beli kura-kura. Untunglah kau Bobo & Bubu. Aku shopping pon pakai tunai , ni korang pakai visa. Memang terbaik lah.


Kbai. Saya nak sambung buat marker rendering. Habis kertas aku tembus dengan colour marker ni. Hmmm. Sedih .Kena buat balik. :(

4 comments:

  1. sedapnye...huhu

    BLOG hilang!!!!jom bace cerite blog MQ hilang semalam..
    http://www.mairaqueen.com/2011/09/blog-not-foundpandai-ke-aku-berceloteh.html

    ReplyDelete
  2. haruslah sedap kan. HEEE.

    wHAT ??? blog hilang. OMG , OMG .

    ReplyDelete
  3. dah folow ..
    rjin2 la folow blik :)


    http://encikrudymenuliss.blogspot.com/

    ReplyDelete