Kebanyakan 'PEACE' V**V

Letih , letih dan letih. HUHU.
Sakit tekak berkarok dekat PolyMall. K pergi karok pakai baju kurung. #Baru habis kelas ok.
Menjerit , terjerit macam orang gila. K hari ni ramai member fb aku tegur aku. Ececece. Budak poli je kot. Semalam pon sama masa latihan kebakran yang memang WTF !! Tiba-tiba nak bunyi siren. Lantak ko lah nak berbunyi ke apa. Malas aku nak berlari. Tergelak-gelak aku tengok budak laki bontot besar belari-lari. HAHAHAHA. K jangan kutuk orang lah.


Berbalik kepada cerita kita ye. Barulah aku perasan gambar-gambar aku semua kebanyakkannya mesti buat 'PEACE'. Adakah secara kebetulan atau disengajakn? Hadoi. Caye tak , caye tak ?


Tengok , tengok. Sori gambar yang last tu baru aku perasan aku tak pandang kamera. Hishhh. Ni PoliGigit semalam. Ade ke pulak suruh kawad dengan pakai baju batik . Then siren bunyi tiba-tiba suruh buat latihan kebakaran. Memang nak suruh aku mengeluarkan ayat-ayat yang gilakksss.



Kawan saya kate tudung saya tu , saya pergi letak kepala kat langsir , then pusing-pusing kepala kat langsir. Lecturer saya kata saya pakai tudung bandage. HAHAHA. Membadak je lah #Saya suka ayat lecturer saya yang ini. MEMBADAK!

Persetankan gambar-gambar di atas. Itulah kerja saya bila saya terasa sangat bosan. Hari ni semua orang balik. Kfine aku tak balik lagi and ramai persoalkan aku rumah dekat tapi balik lambat. Biar lah. Rumah aku jauh kot. Kau ape tahu. 

Psttt ,psssttt . Saya rindu sayang saya. Muahhh.!! Chupchup :*
Nanti kita balik poli sesama eah. Naik bas SKS KL. HAHA. Saje nak promote bas ni. Ok kura-kura dah suruh Afiq jaga. Kau buat BBQ , siap lah kau. Jaga baik-baik !! 

Kbai. Ada orang nak buat suprise birthday party untuk saya. Thanks lah ye tapi saya tak balik masa tu . Acanoo ? Saya sambut birthday dengan Nasha Nazif sebab dia tua sehari dari saya. Dia kan boboy saya. Comel je cenggitu. 

#Thanks sebab tegur aku tadi. Mujur lah masih kenal aku lagi. Ingat hang dah tak cam muka aku. Bak kata orang , bagai kacang lupakan kulit. HAHA. 

oK AKU START MERABAN , kbai :)

No comments:

Post a Comment