Lesap dalam sekelip mata =..=


Hari ni beli barang-barang for graphic design . Harga hampir nak cecah RM400. Nak bagi duit menggigil-gigil. Fyi aku ni kedekut dan seangkatan dengan Haji bakhil. Iye hidup kena berjimat. Jimat lah sangat. Kalau bab shopping-shopping ni aku lah no1. Tak main lah shopping murah-murah.

Iyarghhh. Eh ada orang janji dengan saya nak bagi present untuk saya for my birthday. Excited gila. Sape lagi nak berjanji dengan saya nak bagi birthday present ni. Nanti mesti korang tensen dengan aku sebab aku suka tuntut . HAHA . Saya Baru nak masuk 18 lah kan. Hee.

Dah masuk 4 hari saya tak makan nasi. SAYA KEMBALI KEPADA HABIT SAYA YANG TAK SUKA MAKAN NASI. Tak taulah kenapa. Makan sayur , sayur dan sayur. Makan ayam dah bosan. Nak makan ikan dah memang tak boleh. Dah lah aku cerewet bab makanan. Haiyakk. Mengapakah ? Kenapakah ? Please help me! Tadi pon makan maggi jek.

Kalau kes tak makan nasi ni membolehkan aku semakin slim takpe jugak. Ni aku rasa badan aku macam nak melayang tah ke mana. Perut lapar , masuk nasi muntah balik. Camne tu ?

Someone kena tolong aku ni. Kbubye

No comments:

Post a Comment