Makan free

Hari ni kat PoliPD ada buat jamuan hari raya. Wah bukan main memasing. Bergaya sakan lah korang. Bak kata classmate aku "Pergi makan sate sebatang je kot". HAHAHA. Ye , ye , ye. Bukan mainlah ramai tadi. Makan free sape lah tak suka kan. Sememangnya aku ni kemalasan yang teramat sangat kalau kena beratur memanjang ni. Haishhh. 




Tadi saya dapat makan mi sup and kawan saya yang cecemol ni suapkan saya. Sweet kan? 
Kasi kiss sikit. Chupchup :*
Lepas makan and makan , kiteorang ingatkan nak tunjuk design furniture dengan Puan Rohani. Tunggu punya tunggu akhirnya memang bagai menanti bulan jatuh ke riba. Dan terpaksalah appointment dengannya pada esoh hari. #ayatskemanakmampus


Gambar hodoh. Safuan sengal konon malu-malu. Gegedik je Safuan Melaka ni. Cepuk kang tetahu lah kau. Tapi kelakar gila gambar ni. Rupa aku dah macam ape tah. Gedik gilalah. K sape yang tak suka , back off. LALALALALA.




Tapi tak ada maknanya nak balik kamsis terus. 1 kelas pergi Polymall semata-mata nak karok. Amboii budak sem1 , bukan main ramai ye lepak kat Polymall. 


Nyanyi , nyanyi. Madah berhelah , coba , ape lagi ? Habis semua korang nak nyanyi. Termasuk aku lah. Dangdut , dangdut. HAHA. Masuk poli lagi 5 minit nak pukul 7 . -,-
Letih , letih, letih. Saya nak tetido ni. Sape nak teteman? 

#banyak gambar je.:)

No comments:

Post a Comment