Merah , merah ... I like

Assalamualaikum...

Lagu kat blog saya dah bertukar. Ada orang ingat lagi lagu ni. Thanks ye :) Nanti kite lepak same-same ye. 


Merah , merah , merah !! So sweet. Kami bertiga memakai theme yang sama. Hari ni kelas saya 3 orang pakai baju merah and 3 lgi pakai purple. Hari ni macam orang gila dalam kelas . Asyik bergambar je. Kesian sape yang jadi mangsa tuh.




Eh pergi kafe ramai tegur saya. Malu pulak hari ni. 

" Eh ko lah budak tuh? Haha. Hamboi gmbar kat fb."

Eleh korang tu semua kes jeles dengan aku lah kan. Hari ni jawab test engineering mate. Senang gila. HEHE. Aku kan gila mate sikit. Fuuhh kasi 100% lah sama itu test. Kat blok E5 td bukan main ramai dok ngintai dak 
DSB1S1. Ada segelintir jugak yang aku kenal. Korang nak hape hah ? 

#Saya malas nak Re-do semua drawing tuh. Esok RM400 bakal lesap. Cehhh. 

#Saya tau awak still baca blog saya kan? Sorry , saya tak boleh kembali ke belakang. Bukan saya kalau jilat ludah sendiri balik. Maafkan saya. 

Tadi kan ada orang nasihatkan kat saya tau. Dia kata kalau seseorang lelaki tuh dah tolak perasaan kita sekali , kita tak patut merayu-rayu kat die suruh balik kat kita. Sepatutnya kita patut fikir bahawa die bukan yang terbaik untuk kita. Jodoh kita dengan orang lain mungkin? Mane tau kan.Sebabnya, seorang perempuan perlu menjaga maruah diri masing-masing .Jatuh air muka dok sibuk merayu-rayu ni. Bukan aku lah kalau macam tuh. Desperated sangat tuh.

Betul pulak kata budak tu. Thanks awak. Sendiri mau ingat lah. Sekali orang dah ludah kat kau , kau nak balik kat die. Eeeeuuuwww memang tak lah aku nak kat kau.


Saya tengah text dengan SUPERHERO saya time ni. Orang lain dok sibuk buat keje , aku buat keje lain. Ececceehh. Sekejap je carik SUPERHERO kan? Sape2? Adelah. Nanti saya bagitau eah.



Saya sangat happy  !! Ada orang sanggop happykan saya. Thanks very much. Saya tau awak baca. K bubye :)

2 comments:

  1. eh awk ptt bt tuto pkai bawal mcm tu !

    ReplyDelete
  2. really ? tak cantik pon . nanti llah. xde mase. busy bebenor. hee.

    ReplyDelete