Najwa Latif pulak :)) ( PART II )

Since aku update pasal NL tu ramai lah budak ngengade perli aku lah kan. Jeles lettew. Nyampah nyah. Bukan aku yang perasan sangat. Orang yang berkata. Tapi aku perasan sikit la dan tercarik-carik tang mana yang serupa NL tu. Huhu. 


Tengok ni. Ngengade semua nak komen. #sape suruh buat status cenggini,memang org komen lah kan. -,-
Saya bukan apa , rasa macam terharu jek. Hehehehe. Yang 'tumang' tu typing error ye. Sebenarnye 'TUMPANG'


Tengok tu.cecemol yang start cakap saya macam NL. Kepelikkan di sini. Cuba belek-belek sikit. Ada ke ? HAHA. Takpelah. Thanks btw sapae yang samakan saya dengan NL. Rasa terharu banget. 

Ok , ok nak lari topik jap. Family angkat aku nak support pergi Indonesia ni. And aku dah ada plan nak pergi time cuti sem. #dah pikir cuti k .
Pasport memang kena buat balik. Duit lagi. Hee. I miss them so much. Nak jumpa kawan kat sana. Pergi sorang-sorang la. Sape nak ikut ? Kalau nak ikut, PM kat fb. Hehehe. Nanti pakai duit sendiri bayar flight korang. Haha. Mokasih , mokasih. 


Betapa aku nak jerit yahooo!! #bahasa pakistan. tunggang terbalik
Hebat  tak bahasa indonesia aku. Moh sape nak speaking dengan aku. Bisa-bisa boleh tukar pikiran sama kamu. Iya2 dong. 
K fine aku poyo.

p/s : kepada yang gedik-gedik tegur aku td , back off ok. Aku tak kacau kau pon. Semak palehotak aku. Jeles lettew. Saya tak kacau awak , so awak jangan kacau saya. Nak pelik-pelik pandang aku sangat. Jangan nak perli sangat lah kan. Kbai

No comments:

Post a Comment