Najwa Latif pulak :))


Ala , ala , ala comelnye NL ni. Apa motif aku letak gambar ni ? HAHA. Nak gelak dulu . HIHIHI. Member fb aku ramai kata muka aku macam NL ni. Ade ke ? Macam-macam lah korang ni. Cerita kat member aku pun , dieorang cakap benda yang sama. Untunglah kot suara aku sedap macam NL ni. Ni suara katak panggil hujan. -,-"

Yeah. Dalam dunia ni ada 7 orang muka serupa. Untunglah. Tapi aku rasa dah lebih 7 kot. Yang sorang budak poli ni kata muka aku macam ex kawan die. Patotlah member kau pandang lain macam kat aku. Takut pulak rasanya .  Hihihi.


Saya ada SUPERMAN. HEHE.
#aku obses dgn superman . aww, aww encemnye awak. kbai :)

Berat saya telah menurun. Perubahan yang sangat drastik ye. Balik rumah semua puji aku dah kurus. *blushing,blushing

Timbang berat tadi. Haishhh. Ni nak heboh 1 dunia ni. Aku kembali kepada zaman kekurusan aku. Bravo , bravo ! Abah puji aku tadi. "Makin kurus kau k.long "
*Dengan muka gedik "Biaselah bah, tengok lah anak sape. Bapak kurus , anak mesti kurus.
Ingatkan puji dapat duit lebih tapi ........... memang tak dapat lah kan.

Aku kan menggila dengan fast food ni. K fine lah McD aku baham tadi. Acanooo nak kurus. K start routine diet aku balik esok. Tak nak naik balik berat !!




3 comments:

  1. http://azrijohan.blogspot.com/2011/09/imratul-najwa-abdul-latif.html

    ReplyDelete
  2. HAHA . eh yeke ? kelakar pulak sama dengan artis femes2 ni :P

    ReplyDelete