suka hati lah kan

Eh suka hati aku lah kan. Kau call aku , text aku. Aku tak suruh pun. Kau yang cari aku , bukan aku carik kau k. Meluat lah konon. Aku lagi meluat. Dah lah jalan bersepah. Tiba-tiba nak marah aku tak tentu pasal sebab aku tipu kau aku keluar dengan sape. Pergilah mampos.

Kalau kau jeles sangat dengan aku , apesal tak marah je masa kau nampak aku dengan Si dia time tu. Ni nak marah kat phone. Gua tak gentar lah beb. Kau pun kecik je dari aku. Pendek lak tu. Menyampah aku.

Ambil setempek dari aku
|
|
|
|
|
|
|
v
Muka budak baik pergi P.I
Acanoooo nieh? Kalau aku jumpa kau lagi , memang aku jeling ko 180 darjah lah. Biar kau tau sikit. Lupakan aku sudah. Ni tak habis-habis dengan ayat jiwang kau. Sori nok , den tak layan mamat jiwang. Boleh bla dengan mamat jiwang. Geliak ketiak den. #Busuk bahasa nogori den, sebab tak roti.Den anak jati Pahang. AHAHA


Dah benci cenggini. Maaf , maaf. Hari ni update aku terlalu kasar bahasanya. Nanti aku buat " BAHASA JIWA BANGSA" Malas nak gaduh-gaduh. Tak rock lah cenggitu. K dah , dah . Aku nak ready dengan presentation Basic Design yang gile killer. Ayoyoooo acanooo nie? Anthropometry ? Ergonomics ? Haiyakkkk. K gua nak sambung study. Kbai :)

No comments:

Post a Comment