Update bukan-bukan


Mesti awak menyampah kan tengok gambar tunggang terbalik ni. Tapi saya suke. Nanti mesti ramai-ramai merungut apehal lah gambar minah ni terbalik. Sajeje. Nanti terbalikkan lah lappy masing-masing. Sekarang aku rajin doh update belog yang huduh siakk ni. Sebab minggu ni aku tak sebusy minggu sebelumnya. Kalau tak berhabuk sampai perlukan masa 2 , 3 hari untuk membersihkannya. 


Bukan main yek eyebag aku.Takde lagi besar agaknye. Ape lak kate muka aku putih cam cina? Hitam jek aku tengok. Dah macam minah jawa pon ade. Ape dah budak sorang tu. Yang sorang lagik tuh tak habis-habis dok merayu nak no phone. Jangan lah nak jadi kawan makan kawan. Tak baik nok. Ko ingat aku patung eah nak main pass je. Macam lari bawak baton tu. Hah tuu diaaa. Lepas sorang , sorang. Buat aku naik rimas je adalah. Haiyaaa. Mnejengkelkan okay. Kbai



Eh GALAXY TAB lah. Borrow jek. Tak mampu derr nak beli semahal ni. Lagipon tangan aku ni cepat merosakkan barang-barang canggih ni. Alangkan phone aku pon tak lama aku pakai , then tukar. Ni tak lama nak menukar phone. Sebabnya agak phone sudah agak kebengongan. Abah , please buy me Iphone5 please!!!  Mesti takkan dapat punya. Hahaha. Memasang angan-angan sudah.

Hari ni saya dapat result test mate. Alhamdulillah result boleh tahan. Macam tak caye je. Tapi nak kalahkan Suraj. Memang gempak ko dapat paling tinggi. Haiyakkk. Buat assignment mate macam nak mencabar kewibawaan aku. Semua dapat lain-lain. Adui tak paham betullah.


 Eh saya dedindu awak. Can't wait to see you. Bla , bla , bla. Eh semalam saya text gedik-gedik dengan awak. #iteewww cyunk awk, awk cyunk itewww?
Awak layan je eah. Mesti dalam hati penat layan aku yang kebudakkan ni. Almaklum lah belum masuk 18 lagi. Saya dedindu awak sangat ni. Cane, cane ? Ape boleh buat kan. Masing-masing tak ada masa. Nanti saya jumpa awak, saya nak story macam-macam dengan awak. Sila tadahkan telinga awak kat saya k.

Saya nak bobok dulu lah. 


Tiba-tiba!!

Saya rindu dengan mereka-mereka ini. Ibu suruh datang ke Indonesia tapi nak buat macam mana pasport dah expired. HAHA. Lagipon ongkosnya ngak ada. Cane , cane.Sumpah nak pergi sana lagi. Ibu suruh datang Bukittinggi , nanti die support. Cheewah. Untunglah kalau die supportkan. Classmate BOGA pon aku dedindu. Melayan bahasa asing diorang yang aku tak pernah nak paham.Nanti aku tak nak pergi sebagai pertukaran pelajar , tapi aku nak pergi dengan family aku sekali. Biar kenal satu sama lain. Kalau pergi sana aku  nak makan bakso. Letak cili banyak, banyak. Biar berair-air hidung. Nak pergi Pantai MalinKundang. Nak hikingand nak buat macam-macam. Tapi bila tu entah lah kan. Ada rezeki nanti pergilah.

Kbai. Sudah larut malam. :)



No comments:

Post a Comment