You're on in a million

Boy you’re so one in a million
You are
Baby you’re the best I ever had
Best I ever had
And I’m certain that
There ain’t nothing better
No there ain’t nothing better than this


ASSALAMUALAIKUM
Eh , eh kite ade lesung pipit. Perasan -,-
Nampak tak mata saya besar. Saya pakai lens je. Akhirnya saya dapat melihat dengan jelas. Tengkiu , tengkiu. Saya tak suka pakai spec sebab nanti tudung kembang - kembang.Nak pakai shawl pun tak santek. Classmate kate macam muka kucing dalam cerita shrek tuh. #bongok

I'm ur SUPERMAN sayang. Aww , aww. So sweet. 
Aish. Debor , debor. Gegedik je. Nanti sambut birthday saya sesame ye. Kasi shirt SUPERMAN yang ori punye boleh ? #AKUMATERIALISTIK

Lagi sorang tak habis-habis dengan NL lagik. Eh kalau die Najwa Latif , saya Najwa Arif. HAHAHA. Takboleh bla. Biarlah kan. Jangan jejeles dengan saya. Awak pergi jauh-jauh kalau tak suke ye. 
Eh thanks ye sebab belikan makanan untuk saya. Saya dah pokai minggu ni. Sesedap je kuey tiow itu tadi. Dah hilang lapar saya. Perut pun dah tak berbunyi lagi. Mokasih , mokasih. Malam-malam sanggup hantar kat kamsis ni. Kbai :)


6 comments: