Boleh mati

Assalamualaikum
Saya baru je lepas dengan presentation BASIC DESIGN. Futuristic Smart Furniture memang killer. Disebabkan nak buat board presentation aku tak tido 1 malam. Demmit !
And i'm done with this presentation tapi kena tambah figure pulak. Kang ade jugak jadi bini popeye kalau aku lukis. Aisey malasnye nak lukis . 
Oral presentation dah. Aku main selambak je speaking depan miss tu. Boleh pulak puji puji. Terer lah pulak. Ngeh ngeh. Dengan aku last minute buat visual ads. Haishh. Nasib tulisan aku lawa. Peace!


Kalau hari hari tak tido malam tapi tidur petang bleh jadi gila kan. Bak kata orang kalau tidur petang berturut turut nanti boleh jadi gila. Hah sudah. Sakit gila derr kepala aku.




Nanti kena siapkan projek for Graphic Design , Drafting punya projek. Uuuuiii ade lagi satu. Model making untuk Basic. Malasnya. Letih gila. Portfolio tak lama lagi. Sketch book tak penuh lagi.
Semua awek awek kelas aku, jom buat kerja sesame. Jom kita kalahkan semua pakwe pakwe dalam kelas kita. Buat peace reramai !! PEACE !!


# Sedang buat redo two point perspective. Takde orang teman nak text pulak malam ni. Hukhuk. 

2 comments: