How can i say o,O

Assalamualaikum.

This chinese boy really really make me feel urghh arghhh hmm derrr. I know him not more than 5 months. Jumpa pun kat Mid. Die kerja kat kedai lappy. Hmm. Entah lah mamat chinese ni. Aku nak cakap ape lagi dengan dia. Dah panggil aku baby baby pulak. Geli aku .



Yang ni tak boleh bla. Hmmm. Alorr aku takde feel dengan kau. So sorry. Panjang lagi conversation ni. Sampai nak tunggu aku habis study. Huk alorrr.


Yang ni pulak sebab aku buat relationship dengan Syukri. Sorry aku lebih prefer Syuk daripada u. Sebab Syuk aku dah kenal lama and dah tahu dia macam mana. So tak payah nak sedih sangat lah kan. Muka kau market kan , so boleh la carik girlfriend yang hot stuff gitu.

To u : I'm so sorry. I tak boleh accept u. U pon jarang call i and anything. Masa first first u rajin call and text dengan i. Then u hilang. So what can i say anymore. U boleh carik girl yang lagi hot k. Thanks for being my friend.

No comments:

Post a Comment