KPOP? eeuuwww

 
 
 
I have nobody , nobody but you
I have nobody , nobody but you
 
 
Okay sila sambung lirik di atas. Aku tak tahu sangat. Gegedik je lagu ni. And then terencat sana sini duduk menari macam hantu pochong dah mampus hidup balik 2 3 kali. Sumpah aku meluat dengan group ni.
 
Apesal aku bengang dengan KPOP tetibe? Ada mamat gila KPOP agaknya , asyik hantar link video music KPOP. Huii sori lah , aku ni dah lah pembenci no 1 KPOP. Tiba-tiba nak bagi aku link yang memang aku takkan pernah nak tengok lah. Kau ingat aku perempuan gedik yang akan cakap ........
 
" Uuuuuu. Hensemnya mamat tuh. Rambut dia kuning mesti air kat rumah die berkarat."
"Uuuuu. Tebalnya bibir. Merahnya mesti die tak hisap rokok"
"Ni lah pakwe aku. Hensem kan?"
 
Ape lah korang ni semua. Dah tentu semua mamat korea tu tak kenal kau. Sesuka hati kau jek nak mengaku die boyfriend kau. Dia kenal kau pun tidak. Sumpah aku nak gelak kuat-kuat. BHAHAHAHA.
 
Itu kalau yang perempuan. Kalau yang lelaki pulak 2 x 5 je. Kang sorang ni ngaku ni awek die , kang yang tu pulak. Then bergado-gado sebab pempuan korea je. Yang pompuan tu rilek je takde ape. Sumpah korang ni tak boleh pakai. Tapi kalau lelaki minat KPOP kan ,aku macam pelik sikit. Jiwang gila. Aku benci mamat jiwang. Kbai.
 
Budak - budak zaman sekarang ni semua nak berfesyen ala-ala mamat korea. Kau pikir kau hensem , kau hot ? Boleh bla lah weh. Dengan supra murah cikai fake bagai tuh , ingat aku tak tahu.   Boleh pergi lah weh. Macam fashion disaster dah masing-masing.

Huhu. Malas aku nak teruskan kebengangan aku ni. Sampai esok tak habis. MUAHAHA
Nah ni untuk yang bagi aku link tadi.
 
 




No comments:

Post a Comment