Pantai Poli? Apa ada?

Assalamualaikum. 

Saya tengah tak ada mood nak ambil test esok. Mood dah macam nak pergi ke Raya Haji. Dah macam raya puasa aku rasa, Huhu. Aku dah sihat ni. Oh yeay ! Yeay ! Melepak di pantai poli yang aku rasa ape je yang ada kat sana. Entertainment? Nak mandi malas. Kotor derr. Aku dah la tak pandai berenang. Kot ade duyung muka macam Brad Pitt nak jugak aku saje melemaskan diri aku ni. Brad Pitt tolong ! Tolong ! Tolong!

Kemiangan aku terserlah di sini. Grr. Mujur lah bebudak ni call aku kali kedua. Kalau tak aku dah syahid sampai ke Maghrib. ActiFast itu sangat memasyukkan aku. Lena dibuai mimpi gitu. Ngeh ngeh. Letih sungguh dari Poli berjalan ke pantai. Kalau yang selisih setakat "phewitt , phewiitt" baik lah tak payah. Aku pun pandai nak mephewitt orang. Jadahnye lah. =..=


Hey this is my aweks. Kihkihkih. Mataku , mataku. Alarr huduhnye. Pakai Garnier tu tak jadi ape pun. AHAHA. Eh lupa nak wish kat indian kat Malaysia ni. HAPPY DIWALI TO U ALL. 


Hai peace. Nama saya Amy. Meh lah kenal dengan saya. Saya budak jakun macam tak pernah pergi pantai. Boooo. Grrr. PD tak best. Best lagi pantai TC. Serius . Meh aku bawak korang pergi TC.


Ye cu. Letih nek daki bukit ni. Apelah nak kene daki bukit bagai bagai. Haishhh. Untunglah yang depan tu jalan dengan balak. Boooo. Ape barang date kat pantai poli. Takde kelas. Dah lah pondok kene duduk bersila. Nanti bontot kotor. Nanti suruh lah balak kau sapukan debu kat bontot kau tu. Pok , pok. Dah bersih. 


Ini keadaan saya sedang mengajar rakan rakan saya mengenal jenis ikatan bata. Ini dialog kami. 

ME : Weh weh. Ni boleh praktikkan pulak bila aku tengok bata ni.
FRIENDS : Haah wey. Masuk final pulakkk.
ME : Kengkawan. Ini jenis ikatan ape ye ?
FRIENDS : Ikatan bata Inggeris kot
ME : Aku sendiri pun tak sure . Ye kot


Kepada minah bajet good good yang aku jumpa kat koperasi and cafe tadi. Tak payah lah nak tunjuk tunjuk. Kita tak main lah tunjuk tunjuk kalau tak puas hati kat orang. Tau lah awak senior , ade saya kisah pulak ke awak senior ke tak. Meh sini gua nak kasi pailang kepala. Tak puas hati cakap depan depan. Setakat tunjuk , aku pun reti. HAHA. Gegaduh macam budak cekenit. Go die. Grrr


This is my friend. Next sem kiteorang akan jadi housemate pulak. Dari classmate terus jadi housemate. Great ! Yeay ! Yeay! 
Tak payah nak yeay yeay sangat lah amy oii. Final project sem ni pon kau biarkan tersadai je. Pergi siapkan cepat. Esok kau test pun kau tak baca pape. Ape nak jadi ni.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Heboh memasing nak tengok bola kat s.alam. Pergi je la. Tak payah derr nak mention mention kat fb. Takde sape nak ikut kau pon. Tengok dalam tv pun dah cukup. Boleh je jerit.
Eh malam esok ade dinner untuk pelajar Kamsis ni. Malam Fiesta Siswa Siswi. KFC dengan Mirwana ada ? Dah macam Islamic pulak. Tapi KFC tak sedap. Tak shukewww. Itewww tak shukewww KFC. Kbai.
















No comments:

Post a Comment