Sweet 18.

Assalamualaikum.

Selamat Hari Jadi , 
Selamat Hari Jadi ,
Selamat Hari Jadi (NAMA AKU)
Selamat Hari Jadi.


Nyanyikan untuk aku dulu. Baru boleh baca post ni. Mampu ?


Tahi lalat sederet! BHAHAHA. Taik lalat kat mata tu orang kata pemanis. MUAHAHAHA.

Malam tadi dah janji nak pakai baju grey sesama. HEHE. Bagos , bagos. Pakai jugak. Otw nak keluar pagar poli , ramai je usha dari jauh. Siap nak tolong hantarkan sampai pintu pagar. HAHA. #sori bang , saya pakai skirt. Acanoo nak naik motor? BHAHAHA

Thanks ye sebab sambut birthday saya hari ni. Belanja saya makan fast food je semuanya hari ni. Lepas ni kena gain weight balik. Taknak gegemok. Mencikkk tau. Habis duit awak saya kikis hari ni. Beli Baskin Robbin kata rasa macam rokok sejuk. Apelah. Pepelik jek. Padan lah muka.

Eh ,eh best pulak cite Abduction tadi. Nanti belanja tengok movie lain pulak. Nak tengok Dream House! Amacam best jek. Boleh jerit , jerit. Arghhhh , arghhh. BHAHAHAHA.


Abaikan lokar aku penuh dengan baju. Kalau boleh aku nak bawak satu wardrobe kat rumah tu datang kamsis. Amacam? Boleh?
Ni saya tengah taip text message untuk awak.


Ke hadapan awak . Thanks for everything and for this moments. Thanks sebab layan kebudak-budakan saya. Thanks sebab sama-sama mengutuk couple yang menggiilakksss tadi. Thanks sebab dengar cakap saya tadi. Bagus betol awak tak merokok for the whole day. Great ! Thanks sebab belanja saya makan sampai perot saya kenyang gilerrr. And thanks for protect saya for the whole day yaww. Eh , eh . Michael hensem tak tadi?Saya dah tunjuk kat awak tadi kan. HAHAHA. And , and. Thanks sebab backup saya kat guard bodoh tadi.HAHAHA


Ok 1 October 2011 . I'll remember this day.THANKS A LOT.

2 comments:

  1. Alah sweetnya dia. Hehe. Tahniah dek. Sudah bahagia dah dia. Lebyu. ByTheWay, Happy Birthday Amy. Lebih selesa panggil tu kot. Heee.

    ReplyDelete
  2. HEHE. thanks ye. AMY? much better. :)

    ReplyDelete