TERIMA KASIH

Assalamualaikum wbt
Btuk batuk sikit. Hukhuk. Macam nenek tua dah. Thanks kepada sesiapa yang ingat aku lagi. Ingatkan dah lupa. Wuahhh rindu nak pakai nama panggilan kat TMS dulu. DODO! Dedindu ni. Aishh sini nak kasi kiss sikit. Chupchup !

Tadi saya dapat bear. Thanks kawan sebab hadiahkan saya ini. Ferrero rocher dah habis saya makan. Tak dapat nak simpan lama lah. Tapi buat susah awak je belikan saya ini semua. Tapi terima kasih ye. Saya sangat menghargainya. Akhirnya Yitot saya sudah ada teman. #jangan tanye kenapa nama tu buruk sangat.HAHA. aku baru bagi nama kat dia tadi.


GAMBAR PERTAMA : Yitot sorang sorang. Sesedih je die. 
GAMBAR KEDUA : Yitot dah ada teman. Senyum sikit. :))

Kamsis ni dah batak gila lah tak boleh bawa bear lah apa. Aku tak boleh tidur tanpa Yitot aku! Aku memang suka langgar langar peraturan ni. Kalau bear tak boleh , aku bawa je. Tak boleh bela pet , aku bela je. HAHA. Memang ini kamsis bapak aku punya. Perlu ke aku heran dengan warning korang itu. Oh tidak sama sekali. Pegi jahanam rasanya. HUHU. 

Okay aku nak sambung buat kerja. Ok by , bye

Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment