Tired vs Tidorrr

Assalamualaikum 
Disertakan dengan keluhan yang sangat panjang. Hmm letih. Nak tidur. Tapi before tu , meh nak update sikit setelah sekian lama tak update. Busy dengan kerja yang melambak-lambak. Projek itu ini , sana sini. Tapi disebakan untuk menghilangkan ketensionan yang teramat , hang out lah ape lagi kan. Habiskan duit yang baru je dibankin. Takpe , nanti minta lagi.
Hari ni classmate aku nampaknya dah unite sikit. Heee. Bagus!


Kami adalah gadis yang menemani jejaka DSB11. Hee. Comel je guna gadis dan jejaka. Kami merayau dan terus merayau. Tawaf segala bagai di term yang aku pun tak tau nak cari apa kat sana. Huh. Bosan jek. Apa ada dengan term tuh?


Ini JEJAKA Roy dah handsome sangat ni. Baru lepas pergi salon potong rambot. HUHU. Haruslah snap dengan Roy sebab suci lagi rambutnye time nih. Tapi jalan kau tetap bersepah. Ubah sikit ye Encik Roy. Penat je tegur kau. Sila ubah cara jalan ye Encik Muhammad Zikry. Terima kasih.



2 orang gadis bersama 7 jejaka. Letih ikut anak jantan berjalan. 

Peace! Dah tak tau nak tulis apa lagi. Ngeh ngeh. Kbai

No comments:

Post a Comment