Us

Assalamualaikum
Salam diberi pembuka bicara ,
Si tuan blog nak berbicara.

Aku nak try la masuk competition berpantun kat Poli ni. First prize dapat RM100. Second RM50. Semenjak aku jadi papa kedana ni , boleh lah join. Macam menang pulak.

Eh sumpah penat ada replacement class on sunday. Ini adalah hari untuk saya tidur , gotong royong sorang2 kemas bilik and many more. Hari ni ada budak kelas lain join kelas kiteorang and aku baru tahu ade Dip in electronic communication. Oooo. Tak pernah dengar sebelum ni. Baru tanya tadi. Ohoo. Tapi kelas hari ni dapat makan free for breakfast and lunch. SUPERSAVERS gila aku kali ni. 

Tapi lunch first time aku makan nasi ambeng. Nasi ambeng? Nasi campur campur ape entah. Tetiba aku rasa lain macam bila nasi tu masuk dalam perut aku. Dah lama pulak aku tak telan nasi. Sakit perut derr. Bertemu jodoh dengan jamban aku hari ni.


Okay ini hasil group aku buat tadi. Alah nak cepat punye pasal. Macam aku punye je dulu. Takpe nanti hamba akan mengeditnye supaya lebih cantik. Ini markah woii ! 

The author of this blog ( Drumroll please!!) :

FARAH DIBA 
NAZATUL SHIMA
ME

Walaupun baru lah sorang yang follow dan aku pulak tu. Hehehe. Hope korang follow lah ye. Nah aku bagi link.





To IKA ZAINAL :
Aku dah try pakai turban ala ala Dian Pelangi tuh. Jom keluar cenggini. Sumpah aku rindu nak jumpa kau. Aku dah usha ticket konsert Pitbull. Mahu ? Hehehehe. 


No comments:

Post a Comment