60's Night Out (ARCHINITE 2011)

Assalamualaikum


DATE : 4 NOV 2011 ( Correction )
THEME : 60's an. Retro

Best event ni. Best dengan tema die la. Dah get ready dah bila dapat tahu ade event ni. Memang pada mulanya aku dah memasang angan angan nak balik pada petang Khamis sebab Jumaat takde kelas. Tup tup Rahman bagitau ade event malam Khamis. Oh PAM datang ? Harusla pergi. Dan dan rerakanku meminjam baju bajuku. Oh memang untunglah banyak baju yang aku bawak.

Bersedia dengan itu ini. Begitu begini. HAHA. Mirwana pulak. Aku tak pernah tahu pun lagu ni. Make up make up. Then siap pakai tudung and aku dah biasa dengan turban sebab aku rasa sekejap je pakainye. Then yang lelain ala ala Hana Tajima.

Punya lah awal datang. Eh eh apesal senior ni pakai tshirt je? Dalam hati adakh kiteorang je over? Oh rupanya tidakk. Ada orang lain lagi over dari kiteorang. SELAMAT !



Aku dah rasa macam pergi ANUGERAH je. Tapi emmang ada anugerah pon. Rahman dapat oo. Tapi dia tak datang. Best lah kau dapat sijil dari PAM. Nak jugak !

Tapi apakan daya aku takde rezeki. HuHu.






Aksi melampau di Vespa merah ini.Ini selepas semua acara. Masa sibuk sibuk ade entertainment bagai bagai tak nak bergambar. Makan itu diutamakan. BHAHAHA. Sampai 2 kali lah bebudakni ambil acekeyim.(ice cream)


Hey i'm the BINI Bruno Mars. Who's taking him from me , go die go die!! I've never let u go taking him out from me. Never never. I'm want to dedicated this song to my LAKI aka Bruno Mars. Cehh. To Bruno Mars : I'm hoping that u read this. Even aku berangan gila nak mampos. Oh i'm forgot. Nak nyanyi nieh. 

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

I'm gonna kick my feet up then stare at the fan
Turn the TV on, throw my hand in my pants
Nobody's gon' tell me I can't

HAHA. Sungguh indah kalau betul betul aku jadi bini dia. Doakan sampai 44 kali. Nanti termakbul. Kikikiki. 


Grrr. Geram geram. Ape ambil gambar curi curi !! Lempang kang. Haishh haishh.







Bnayak lagi gambar. Sorilah tak mampu nak pakai DSLR. Heee. Terkejut pulak benda alah ni dibuatkan. Tapi seronok dengan semua yang hadir. Eleh saya malu bila senior ramai nak bergambar sesama. Malu malu. Hikhik.

K lah mao tidur. Tak lama lagi Hari raya haji. SELAMAT HARI RAYA KORBAN :)

Assalamualaikum 

# Nak balik PD Khamis ke Rabu? Ke balik ahad nanti? Option lain? HUHU. Malas balik PD. PD takde apa yang menyeronokkan. Boring :(


No comments:

Post a Comment