Kembali pulang :D

Assalamualaikum

Say with me. I say Yeahhh , i say boooo . Okay continue. Say grrrr , say eeeuuuwww.

GOODBYE PORT DICKSON!
and
WELCOME BACK TO JELEBU :)


Okay bangon pagi kemas kemas. Mandi , pergi potong kad , bagi kunci. Lepak dengan member kejap. Tukar air Bobo Bubu , bagi makan. Okay dan balik. 

Aku tak suka guard poli tuh. Mintak sem depan bukan dia lagi. Miang bebenor. 

Goodbye bye bye. Hiw hiw. Goodbye Semester 1. Goodbye goodbye. Hi hi bye bye. Apesal muka aku macam bengkak ni. Fine fine. Insomnia for 3 days and aku memang akan nampak tembam bila pakai shawl macam ni. The fact is memang pipi aku dah tak boleh kuruih lagik. 

Memang kereta pakngah penuh la dengan barang aku. Dengan itu ini begitu begini. 


This is my little brother. Call him Adam. Alolo baby mucuk kaklong sakit ye. His eyes his eyes. Focus pada mata belah kiri dia. Dia sakit mata. Kesian. Dengan kene ulser nye. Apa lah kau ni dik. Jangan sebarkan kau punya sakit tu. Okay nampak kepenuhan my stuff dalam kereta ni. Sampai bonnet kereta tak muat. HAHA. 

Okay memulakan dengan rutin harian dengan bagaimana aku nak melelapkan mata :(
Insomnia please go away! I need a rest . 

Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment