Tak tahu nak letak title apa. Bye

Assalamualaikum. 

INSOMNIA

Aku entah tak tahu kenapa dengan aku. Bak katanya ada gangguan daripada syaitan. HAHA. Deyyy tak percaya aku dengan semua itu. Tapi aku rasa kan. Maybe disebabkan kerap sangat aku tidur lambat and ketagihan nescafe yang melampau. For sure lah nescafe tu ada kafein yang banyak. Badan letih but mataaku still tak boleh lelap. Even guling sana guling sini , apa pun tak jadi. Benci la.

Okay check this out. Tekan tekan. Penat aku google tadi.


Really need a beauty sleep. Arghhh. Sangat menyeksakan. Dah masuk 4 hari kot. I need a doctor ! Nak kata aku banyak fikir tak pulak. Nak pikir pasal orang lain pun jarang sangat. Lain la kalau orang ni ada buat masalah dengan aku , itu baru aku banyak fikir. Haih. Nak letak gambar sekarang pon aku rasa muka aku sembab gila. Haihh mencik camni. 


Hah hamik kau mata terjojol keluar. Tak mau macamni. Taknak taknak! Sedap je orang lain tidur. Aku dah jadi sebahagian dari family Edward Cullen ni. Eh i'm not a vampire. Breaking dawn sangat best and ade scene aku boleh hafal dialogue nye. 

Bella ask to Edward : "what do want to tell me? you're not a virgin?

LOL -,-
HAHA. Yang ni aku ingat. Awkward moment. Tengok lah. HAHA. Aku tergelak gelak kot time tuh. Tapi wth dengan bed dia patah time first night. But Bella is now officially one of the Cullens (Bloodsuckers). 


SALAM MAAL HIJRAH to all muslim . Azam baru  saya dah ada, Anda bagaimana?

2 comments:

  1. Hahah :D Soalan Bella tu memang -.-

    ReplyDelete
  2. Tengok jugak twilight? HAHA. Bella kan tak matured. 18 that time.

    ReplyDelete