Hai hommies , hai PD :P

Assalamualaikum

Hai saya sedang menonton Buletin Utama. Oh letihnya. Iyahhhhh!
Tadi saya dari kampung halaman pergi ke hospital dan terus ke PD. Dihantar oleh pakngah. Oh jalan sangat lah sesak. Dan saya selamat sampai di rumah sewa . Oh hai hommies. Saya duduk berenam. Saya conquer duduk master bedroom. Hiw hiw.


Abaikan muka tak ikhlas sangat tu. Aku sangat ayu pakai blaus ni. The truth is aku memang tak pernah pakai blaus ni. Hiw hiw. Teringin sebab dah lama tak pakai ayu ayu gituh. Dan aku malas nak membelit belit shawl. So bawal juga menjadi favouriteku. LOL -,-


Hiw hiw. Aku memang suka beli bedsheet bunga bunga. Since semester 1 aku pakai bedsheet bunga bunga. Saya kan minah bunga bunga. Ulalalala. Oh abaikan beg kat bawah katil sebab tak muat almari. Bawak beg memang macam pindah rumah betul. Oh bantal NBC tu bantal busuk aku. Mmang busuk la ceritanya. HAHAHA. Okay tak lawak pun. 



Eh hai Semester 2 , hai hommies , hai PD. 
Doing the great ever for this semester . Wish me luck :)

No comments:

Post a Comment