Siapa minat Yuna jom join

Assalamualaikum.

Kalau dulu berpusu pusu nak pergi beli ticket bagai ha sebab nak tengok konsert. Lepas tu mulalah berpusu pusu jugak nak pergi tempatnya. Jalan sesak bagai lah. Sekarang dah maju. Yuna oh yeah! Aku suka dia , aku suka dia. Lalalalala. 

Mehlah reramai join ROCK WITH YUNA ONLINE!

*Mula mula pergi kat webpage ni


 Nanti dia akan keluar macam ni dan Yuna akan membebel buat seketika waktu. 


Lepas tu silalah rajin tekan kat BOOK YOUR TICKET TU. Cepat book cepat book!

*Lepas tu Yuna meyambung bebelan nya. HAHA. Sila dengarkan lagi. Then dia akan keluarkan macamni. Belakang background tu semua profile picture bagi facebook. Nanti cariklah aku. Hiw hiw


Tekan lah BOOK tu balik.

*Kemudia sila masukkan nombor phone maxis ye


Masukkan nombor anda yang real ye. 

*Lepas tu dia ada suruh korang connect kan fb dengan bende alah ni. Nanti korang connect kan la. Then dia keluarkan cenggini.


Dah siap. Lepas tu lantak korang ak share kat facebook or twitter.

Oh saya dah buat. Ehem ehem tak sabar lah. :D
Selamat Maju Jaya ye.




2 comments: