Single terbaru Yuna

Assalamualaikum

Eh eh semalam kita kan kita kan. Alor tadi kita kan. Stop! Eh tadi kita kan tengok concert online Yuna. Alah yang Hotlink promote sana sini sinun sanun. Yang hari tu kita ada buat post tu. Ingat tak? Eh kalau tak ingat , sila tengok post kita yang sebelum ni.




Dengan begitu excitednya aku login sebelum pukul 7. Problem yang lagik 1 nya pukul 7 ada Tentang Dhia. Pukul 8 concert ni. Bila nak maghrib? Okay dengan menonton Dhia gitu gini gitu gini , commercial break ambil wudhu , solat. Habiskan tengok drama tu dan bermulalah concertnya.

Lalalalal. Yuna nyanyi nyanyi. Dia tengah promote single baru rupanya dan berakhirnya concert nya. Lah 10 minit je. Aku ingat berjam jam. Melampau la nak berjam kan. Kalau nak berjam tengok concert betullah. Then dia suruh bagi tajuk untutk lagu dia dan aku telah merekemenkan something la. Ish tak boleh bagitau. Itu rahsia :)



Sila tekan yang itu. Yeah yang itu. Good and great :D


Namakan namakan. Pastikan mengikut kreativiti anda ye. Takmau cilok cilok. 

Nah lirik single Yuna yang baru

I... love you...
Like, like, like, like, like, like I said I would...
I'll... take care... of you... 
Like, like, like, like, like, like I said I would

You walk in like a dream...
Sending butterflies to my tummy
I don't want you to leave...
Cause I need, I need, I need you to be with me

Cause music sounds... 
Better, better, better when I'm with you... 
Oh my love
I'll never, never, never let go of you

I'll be there...
Like, like, like, like, like, like I said I would... 
I... will stand... by you
Like, like, like, like, like, like I said I would

You walk in like a dream...
Sending butterflies to my tummy
I don't want you to leave...
Cause I need, I need, I need you to be with me 

Cause music sounds... 
Better, better, better when I'm with you...
Oh my love
I'll never, never, never let go of you
(Repeat twice)

Da, da, da, da, da, da
Da, da, da, da, da, da
Da, da, da, da, da, da, da... 


*******************************************
Ikutlah step di atas kalau nak join contest ni. Tak kira lah korang join ke tidak concert online tu. Dia universal. Okay boleh je semua.

Okay saya memang bosan sangat malam ni. Dah lah gigi sakit. Hmm. Okay la. Nak bobok. Kbai

No comments:

Post a Comment