Jangan nak salahkan aku. Aku tetap ada DIA :)

Assalamualaikum.

Asyik asyik aku yang salah. Macam dia sorang je betul. Hellow ermm peliss lah cermin sikit diri kau tu. Kau tak pernah kenal aku and then kau sendiri yang serbu aku. Dan dan je masa tu kau nilai aku itu ini. Aku bukan macam kau sangka lah. Kau sorang yang baik. 



Aku dah kata aku tak contact lagi boyfriend sayang kau tu dah la. I've my own life la. Get it? Kalau kau nak tahu minah mana yang selalu dengan your boyfriend , aku boleh je bagitau. Aku tak minat dengan boyfriend kau. Dah kau kata kau sayang dia , aku faham. Aku ngerti semuanya itu. So aku tak kisah la. Aku ambil iktibar okay. Ada faham.

Dan dan kau baik dengan aku , belakang sedap kutuk aku. Well done! Orang macam kau tak elok dibuat kawan. Aku ingat masalah dah settle tapi haram , kau tetap dengan jaja cerita pasal aku nakkan boyfriend kau. Itu baru boyfriend belum laki lagi. 

Sorry. I've my princip. I've my own criteria. Choosen a boyfriend not just like digging your "tahi hidung" and throw it away. As you know , everyone got his/her partner. Sweet like candy and everlasting love like Mohabbatein. Right? Even nowadays , couple for 3 to 4 5 6 years and then got a fought. What's the point? Sound like i'm jealousing? Not at all la. I've known that ALLAH had send my JODOH.  A great from him and i should thankful for that. Syukran :)

My parent : Jodoh yang ditentukan
I am : Insyaallah :)

Watched Syurga Cinta? You guys must knew this.

1. Jodoh dari syaitan
2.Jodoh dari Jin
3. Jodoh dari Allah

Choose one of that. This is an option. A good option is the third one. Insyaallah i've must find it.

Dah kenapa aku mesti berspeaking? -___-

Nah aku sharekan ini :)



Thanks to my lovely ustazah. I'm surely hafaz this doa. Insyaallah :)
For you yang tak habis habis tu , insyaallah jodoh saya dah ada. Awak jangan risau. Saya takkan kacau buah hati awak dan pastinya takkan. Saya ada hidup saya sendiri. Jangan awak dok ulang perkara yang sama. Semua manusia tak sama awak. Semua manusia tak perfect. Sebab tu saya memilih berdiam daripada bersuara. Itu lagi bagus. Terima kasih :)

Wassalam :)

4 comments:

  1. Fisha singgah sini. and follow sekali. Info yang menarik. :)
    Jom ke blog fisha.
    http://coretandakfisha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. awk pkai jampi eh kt saye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa pulak. Suka hati je cakap saya pakai jampi -,-

      Delete