Oh sungguh gembira

Assalamualaikum

Aku sedang berubah. Berubah ye berubah dan berubah. Maaf atas kejahilan aku selama ini. Bersyukur. Ke sana akan ku jejak tak lama lagi. Insyaallah. Doakan semoga semuanya akan baik.

Berbekalkan assignment yang banyak. Dengan nak buat model lagi. Duit tak berapa nak banyak. Dah la nak beli barang nak buat model kemain lagi jauh kat Shah Alam. Kenapa lah kat area PD ni tak ada yang buat. Menyusahkan hidup tahu tak..

Pergi Indah Water Konsortium kat Sunggala dah macam ikan sardin duduk ramai2 dalam bas. Bas dah la macam larat tak larat je nak angkut kiteorang semua. HAHAHHAA

Aku letak gambar je la. Malas nak celoteh panjang2.
Yang penting hasil kiteorang ada kat sini. Miahahahaha. Indah Water terer sebab pakai ultraviolet untuk buat process semuanya tu. Tu je keistimewaan antara Indah Water dengan yang lain. Then air yang bersih selepas proses tu dijadikan air untuk siram pokok bunga. Bak kata Encik kat situ. Tapi kaw kaw baunya. 


Muka kegembiraan si Moji ni agak errr arrr llalalallaa. Oh ini budak senior Sem3. Aku tak tahu la dia drop or kene carry subject Building Service ni. Drop agaknya.









Uwahhhh minggu depan kelas Building Service kene present case study pasal manhole and inspection chamber. Arghhhh tensionnya aku. Aku sorang je buat slide. Sekor tu haram . Keje nak senang je. Semua bende aku nak buat. Kau buatr rilek je. Lemak la. Kawan kawan jugak tapi kalau semua kerja kau aku nak buat memang takla. Takkan semuanya kau nak bergantung kat orang lain. Present nanti kau baca slide memang siap la. 

Aku semat apa yang mama aku kata 
"KAKLONG KENE BERJALAN GUNA KAKI SENDIRI , JANGAN HARAPKAN ORANG LAIN NAK PAPAH MAHUPUN DUKUNG. YANG PASTINYA KITA BELUM TAHU ORANG TU BETUL2 IKHLAS."

Thanks a lot mom





No comments:

Post a Comment