Penghujung.

Assalamualaikum

Ehem ehem. Disebabkan aku ni ada gap 5 hari untuk mencapai ke paper yang terakhir , so di kesempatan ini relakan hamba yang daif ni update sikit kat sini. Hikhik. Lama siakk tak update pape kat sini.Lindu :)

Saya kan kan sudah habis itu portfolio. Kiranya design sem ni insyaallah dah lepas. Tadi final Building Services dah habis jugak. Tinggal paper History je.Entah apa la. Baroque la , Rococco la apa la. Menatang apakah. Tapi alhamdulillah markah PB aku dah A. Ahakkkk.

Sempena penghujung sem ni kan kan , maknanya aku hanya akan tidur makan dan tidur makan je  di rumah. Oh and aku akan selalu ke Pd. Nak tengok bebudak architecture join Sand Sculpture. Siott je semua budak laki join , perempuan diketepikan. -______-

Takpe , nanti aku nak join PADI. Huh. Dapat usha budak Archi IPTA lain. Ahakk. Almaklumlah single. Hiw hiw.


Shima! Nanti rindu kau. Eheeeee. :')


No comments:

Post a Comment