Alhamdulillah .. Syukur. Berkat doa dan usaha :)

Assalamualaikum

Saya nak update pasal keputusan final semester 2. Hiw hiw.
 Syukur la. Alhamdulillah. Since habis paper hari tu , gila cuak kot. Takut ada yang failed. Alhamdulillah tak :)
Malam tadi berio nak check result , padahal pukul 10 pagi baru boleh check. 

Balik je dari kelas tadi apa lagi. Bukan main ramai kat cc check result. Aku cuak tak cuak la kan. Balik2 aku suruh si Yana check dulu. Then baru aku. Sebelum tu baca doa habis2 la. 

Dah key in ic dengan matrik no. Baca doa *raup muka

BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM 


Alhamdulillah sangat sangat. Mula2 bukak , aku tengok design aku lepas ke tidak. Syukur akhirnya aku lulus. Renungan Pn. Rafidah masa aku daftar short sem tak menghantui aku lagi. Terima kasih sangat kat Puan Rafidah sebab banyak gave me a lot of ideas on this subject. Thanks jugak kepada Pn. Zarith and Puan Athirah sebab tak pernah marah bila adanya test aku tengok buku. Miahaha. 

Cadd aku gila macam tak caya. Walaupun aku punya mouse pecah dalam lab , akhirnya ia banyak membantu pada aku sekarang. Basic Survey hantar report lambat , nasib lepas walaupun kene ugut dengan Puan Suryati. HAHA. 

Ya Allah. Syukur sangat2. Pointer aku naik sem ni. Bersyukur sangat :)

Wassalam

No comments:

Post a Comment